Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ UTAKMICE

Kovačić: Gvardiolov gol je bio ljepši! Zabili smo pet, a mogli smo još više

REUTERS/Molly Darlington
13.04.2024.
u 23:40

- Lijepo je zabiti. Za mene to nije najvažnije, ali naravno da je lijepo biti strijelac, pogotovo pred mojom obitelji koja je bila na tribinama. Kao što uvijek kažem, momčad je najvažnija - kazao je Kovačić

Lijep dan imali su ove subote hrvatski nogometaši u redovima Manchester Cityja. Aktualni engleski, ali i europski nogometni prvak na krilima vatrenog dvojca kojeg sačinjavaju Joško Gvardiol i Mateo Kovačić s 5:1 pobijedio je Luton Town. Gvardiol je zabio i asistirao, a mrežu suparnika pogodio je i Mateo Kovačić. 

- Sjajan dan, ali nije bilo lagano. Na kraju smo zabili pet golova, a mogli smo i više. Jako sam sretan zbog tri boda, sada samo moramo nastaviti - kazao je Kovačić kojeg je Premier liga proglasila igračem utakmice.

Kovačić je ove subote postigao prvi prvenstveni gol u Manchester Cityju, a ranije je zabijao po jednom u FA kupu te na Svjetskom klupskom prvenstvu.

1/4

POGOTKE KOVAČIĆA I GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

U intervjuu nakon utakmice Kovačić se dotaknuo svog prvijenca u Premier ligi na Etihadu:

- Lijepo je zabiti. Za mene to nije najvažnije, ali naravno da je lijepo biti strijelac, pogotovo pred mojom obitelji koja je bila na tribinama. Kao što uvijek kažem, momčad je najvažnija - kazao je Kovačić.

Dodao je da misli kako je Gvardiolov gol ljepši.

- Nevjerojatan gol. Mislim da je njegov bio teži jer ga je zabio desnom nogom, tako da reći ću da je njegov ljepši - dodao je hrvatski veznjak.

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
01:53 14.04.2024.

Pobraše pljesak na otvorenoj sceni. Mi takve nemamo al tu smo da učimo. Čim je nestao Miljan Miljanić i igra po nacionalnom ključu vi ste napravili rezultat. I mi smo, konačno prošli baraž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije