Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Kovačić debitira u derbiju: Trener ga hvalio, ali i otkrio što mu nedostaje

Mateo Kovačić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
17.08.2018.
u 17:41

- Mislim kako nije spreman za 90 minuta, ali tko zna, možda za početnih ili posljednjih 30 minuta bude spreman - rekao je Sarri

Chelsea u drugom kolu Premier lige čeka veliki gradski derbi, na Stamford Bridge stiže Arsenal.

Trener plavaca Maurizio Sarri ne može računati na Cesca Fabregasa.

- Što se tiče ozljeda, Fabregas će propustiti ovaj susret zbog ozljede, koja je neuobičajena. Naime, osjeća bol u blizini koljena, ali ne u samom koljenu, već pored. Nadam se samo da će biti spreman za sljedeću utakmicu - rekao je Sarri.

Za Chelsea bi mogao debitirao Mateo Kovačić koji je stigao na posudbu iz Reala.

- Mateo će nam puno pomoći. On je tehnički potkovan igrač, ali u ovom trenutku još mora raditi. Mislim kako nije spreman za 90 minuta, ali tko zna, možda za početnih ili posljednjih 30 minuta bude spreman. Očekujem puno od njega jer je za mene on sjajan igrač, ali isto tako ima prostora za napredak.

- Mislim da može igrati na svim pozicijama u veznom redu, odličan je u napadačkim zadaćama, ali se još mora popraviti u obrani.

>> Pogledajte i po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima 

Komentara 13

DU
Deleted user
18:19 17.08.2018.

Pametan trener, Kovacic se jos mora brusiti za 90 minuta!

MA
Marsijanac
18:25 17.08.2018.

", odličan je u napadačkim zadaćama, ali se još mora popraviti u obrani." ....Pa Mateo nije odigrao ni minutu a ovaj mu vec drzi lekcije

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
01:00 18.08.2018.

Odličan igrač za WH, Palace...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije