Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U DERBIJU

Kovačić asistirao u derbiju pa porukom razveselio navijače

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
29.09.2018.
u 22:17

- U Engleskoj je jako teško, velike momčadi pate, to je normalno. Chelsea je odličan, igramo dobro i idemo po naslov, ali na kraju ćemo vidjeti.

Chelsea i Liverpool su u sedmom kolu Premier lige odigrali 1:1. Plavci su poveli golom Edena Hazarda nakon sjajne asistencije Matea Kovačića, da bi redsima bod spasio Daniel Sturridge fenomenalnim golom u završnici.

- Mislim da je bila kvalitetna utakmica s obje strane, tako da mislim da je neriješeno zasluženo, s obje strane po bod. Utakmica je bila vrlo teška i intenzivna, mi smo krenuli jako dobro, oni su imali svoje prilike, mi svoje, na kraju je bod dobar - rekao je za Sportklub Kovačić pa dodao:

- Sigurno da znamo da smo odigrali dobru utakmicu, no možemo dosta bolje, čuvati loptu i na tome će trener inzistirati.

Otkrio je i što im je trener Maurizio Sarri rekao nakon utakmice.

- Rekao je da je bilo super, ali da ćemo biti pravi tek za nekoliko mjeseci. Novi smo, tek smo mjesec, mjesec i pol skupa, tako da igramo dosta dobar nogomet, što je lijepo i samo tako trebamo nastaviti i naravno pobjeđivati.

Može li Chelsea do naslova?

- Još je rano o tome pričati. U Engleskoj je jako teško, velike momčadi pate, to je normalno. Chelsea je odličan, igramo dobro i idemo po naslov, ali na kraju ćemo vidjeti. Najvažnije je da držimo pobjednički mentalitet.

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Al Ittihada

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije