Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zimskom roku

Kovačeve želje bit će ispunjene! U Bayern stižu dva kapitalca

Niko Kovač
Foto: PA/Pixsell
1/5
03.10.2019.
u 09:56

Trijumf u Londonu pokazao je kako Kovač ima snažnu momčad u koju su tijekom prijelaznog roka stigli Ivan Perišić, Lucas Hernandez, Benjamin Pavard... Ove zime momčad bi trebala postati još moćnija

Bayern je projurio Londonom i pošteno isprašio Spurse. Kovačeva družina u dvoboju Lige prvaka nadjačala je Tottenham sa 7:2 te uvjerljivom pobjedom začepila usta i najvećim kritičarima.

Hrvatski trener nakon povratka u München zračio je srećom i ponosom.

Niko Kovač
1/7

– Bila je to sjajna večer za Bayern i za njemački nogomet. Odigrati ovakvu utakmicu u Londonu nešto je unikatno – poručio je Niko Kovač nakon pobjede protiv Spursa.

Zabiti sedam golova nije mala stvar, a kada do učiniš u gostima, onda je to pravi pothvat. Trijumf u Londonu pokazao je kako Kovač ima snažnu momčad u koju su tijekom prijelaznog roka stigli Ivan Perišić, Lucas Hernandez, Benjamin Pavard...

Bild piše kako će Bayern ove zime postati još moćniji. Naime, sprema se transfer Cityjeva Leroya Sanea (23) koji bi uskoro trebao iz Manchestera preseliti u München.

Njemački reprezentativac bio je velika Kovačeva želja, ali se Sane ozlijedio i transfer je propao. Sada je ta tema ponovno postala aktualna.

– Bili smo jako zainteresirani, a onda se ozlijedio, nismo mogli riskirati. Čekamo da se oporavi pa ćemo u siječnju ponovno sjesti za stol – rekao je Bayernov predsjednik Uli Hoeness.

Bayern je bio spreman za Leroya Sanea izdvojiti 100 milijuna eura, ali nakon što se Nijemac ozlijedio, stopirao je transfer. Izgleda kako će City u sljedećim pregovorima malo povisiti cijenu. 

Njemački mediji pišu kako bi Sane mogao otići u Bayern za 120 milijuna eura. A na Kovačevu je popisu želja i Kai Havertz (20). Bavarci bi za veznjaka Bayer Leverkusena trebali izdvojiti 100 milijuna eura.

Bayern bi tako u zimskom prijelaznom roku za dva pojačanja trebao potrošiti više od 200 milijuna, a dolaskom ta dva igrača momčad bi trebala biti još snažnija.

>> Pogledajte kako je Cityjeva navijačica Boysima pokazala guzu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mustafa1
mustafa1
11:20 03.10.2019.

"bild pise" to ima tezinu kao i kad vecernji pise. bayernu treba barem jedan a jos bolje dva dobra stopera a sve ostalo je odlicno.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
13:47 03.10.2019.

Bayern treba spomenute igrače kao riba bicikl. Nek Niko samo pusti Ivana da igra i ne sjedi na klupi kao B-igrač pa će sve biti dobro.

MU
muh
17:06 03.10.2019.

Igrati jih može samo jedanajst tako da je pitanje kako če to fukcionirati??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije