Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLO IZNENAĐENJA

Kovačev Monaco do gostujuće pobjede, Lens iznenadio Marseille

Reuters
26.09.2021.
u 22:54

Lens je poveo 2:0, no OM se uspio vratiti u susret. Međutim, gosti su zabili i treći gol i potom prednost obranili do kraja.

U susretu osmog kola francuskog nogometnog prvenstva Lens je na gostovanju pobijedio Marseille 3:2 skočivši na drugo mjesto ljestvice.

Lens je poveo 2:0, no OM se uspio vratiti u susret. Međutim, gosti su zabili i treći gol i potom prednost obranili do kraja.

Gosti su poveli već u devetoj minuti golom Floriana Sotoca iz kaznenog udarca, a na 2-0 je povisio Przemyslav Frankowski u 27. minuti. Marseille se vratio u život do kraja poluvremena s dva gola Dimitrija Payeta (33, 45-11m), no u 71. minuti Wesley Said je doveo Lens u novu prednost.

Do kraja utakmice OM je jurio barem remi, ali nije uspio. Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car nije nastupio za domaći sastav.

U ranije odigranom susretu Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, je na gostovanju pobijedio Clermont sa 3-1 upisavši treću pobjedu sezone.

Domaćin je poveo već u sedmoj minuti golom Mohameda Baya, no Monaco je u nastavku susreta okrenuo rezultat s tri gola.

Izjednačio je Wissam Ben Yedder u 26. minuti, Kevin Volland je u 48. doveo momčad iz Kneževine u vodstvo, a pobjedu Kovačeve momčadi potvrdio je Sofiane Diop u sudačkoj nadoknadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije