Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Kovač želio dovesti Hrvata, ali su u Bayernu rekli da nije dovoljno dobar

Niko Kovač
Foto: Reuters
1/5
10.10.2018.
u 10:32

Niko Kovač je u Bayern stigao iz Frankfurta, a Eintrachtov sportski direktor Fredi Bobić misli kako se hrvatski trener ne treba brinuti za svoje mjesto na klupi bavarskog giganta

U Bayernu se upalio alarm nakon šokantnog domaćeg poraza u 7. kolu njemačke lige protiv Borussije (M). Niko Kovač našao se u problemima jer nakon sjajnog starta u sezonu njegova je momčad već četiri utakmice u nizu bez pobjede.

Iako se nakon posljednjeg debakla počelo šaputati o mogućem otkazu, nedjeljni domjenak na Oktoberfestu demantirao je glasine.

>> Pogledajte galeriju kako su stručno vodstvo i igrači Bayerna obilježili Oktoberfest

Niko Kovač
1/29

Istina, Bayernov trener razgovarao je s čelnicima kluba Ulijem Hoenessom i Karlom-Heinzom Rummeniggeom koji i dalje imaju veliko povjerenje u njega, ali traže da što prije probudi igrače.

No bivšem hrvatskom izborniku po dolasku u München nisu ispunili neke njegove želje. Vodstvo kluba odbilo je pojačanja koja je tražio Kovač, a onda je ostao i bez nekoliko igrača. Arturo Vidal otišao je u Barcelonu, Sebastian Rudy u Schalke, a Juan Bernat u PSG.

Među onima koje je tražio bio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zablistao na SP-u, te Hoffenheimov branič Kevin Vogt. Čelnici kluba odbili su njege prijedloge uz obrazloženje da nisu dovoljno dobri za Bayern, piše SportBild.

Niko Kovač u Bayern je stigao iz Frankfurta, a Eintrachtov sportski direktor Fredi Bobić misli kako se hrvatski trener ne treba brinuti za svoje mjesto na klupi bavarskog giganta.

>> Pogledajte video: Vlašićev preporod u Moskvi

- Ponosni smo što je Niko bio naš trener, a siguran sam da će u Bayernu još dugo - rekao je Bobić za njemački radio FFH i dodao:

- Kovač ima fantastičnu momčad, a Bayern će na kraju ponovno osvojiti naslov.

Ključne riječi

Komentara 23

IL
ilijan1a
10:56 10.10.2018.

Niko proći će kriza igrati ćeš ligu prvaka!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:43 10.10.2018.

Ako ga igrači budu bojkotirali, na kraju će morati otići.

OX
oxymoron
12:26 10.10.2018.

Bayern ima stare i istrosene igrace koji zbog brojnih ozljeda stalno pauziraju. Ovo ljeto nisu nista kupili, uopce se ne ulaze u momcad. Kovac nema nikakav izbor igraca. Ono sto ima su ocvale (izuzev Lewandovskog) dive koje su svoj zenit prosle prije 10 godina i koje se nastoje rijesiti mladog i ambizioznog trenera koji trazi red, rad i disciplinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije