Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI JE RASPOLOŽEN

Kakva majstorija Rebića! Zabio sjajan gol pa zaradio isključenje

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Marko Pavić
07.10.2018.
u 16:44

Rebić je u 40. minuti utakmice sjajno vidio loše istrčavanje vratara Baumanna i prebacio ga precizno odmjerenim lobom.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zabio je sjajan gol za svoj Eintracht na gostovanju kod Hoffenheima u sedmom kolu Bundeslige.

Rebić je u 40. minuti utakmice sjajno vidio loše istrčavanje vratara Baumanna i prebacio ga precizno odmjerenim lobom.

Na 2:0 je povećao Luka Jović već u prvoj minuti nastavka. Nažalost, Rebić je odličan nastup pokvario isključenjem u 65. minuti nakon što je zbog oštrog prekršaja zaradio drugi žuti karton.

Domaćin je s igračem više uspio smanjiti u 82. minuti golom Reissa Nelsona, ali ne i više od toga. Andrej Kramarić nije ulazio u igru i utakmicu je pratio s klupe za pričuve domaćeg sastava premda je u zadnjem kolu zabio u susretu protiv Leipziga.

Pobjede Chelsea i Arsenala

Nogometaši Arsenala i Chelsea ostvarili su uvjerljive gostujuće pobjede u susretima osmog kola engleskog prvenstva.

Arsenal je pobijedio gradskog suparnika Fulham sa 5:1, dok je Chelsea porazio Southampton sa 3:0.

Topnici su se mučili u prvom poluvremenu koje je završilo 1:1, no u nastavku su ubacili u brzinu više postigavši četiri gola. Posebno impresivan bio je pogodaka Aarona Ramseya u 67. minuti za vodstvo 3:1. Velšanin je zabio petom na asistenciju Aubameyanga koji je ubacio loptu s lijeve strane.

Po dva gola zabili su Alexandre Lacazette (29, 49) i Pierre-Emerick Aubameyang (79, 90), dok je strijelac za domaćine bio Andre Schurrle (44).

U drugom susretu Chelsea je pobijedio Southampton sa 3:0, a strijelci su bili Eden Hazard (30), Ross Barkley (57) i Alvaro Morata (90+2). Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je za londonske 'buese igrao posljednjih 10 minuta.

U nedjelju je još na rasporedu derbi između Liverpoola i Manchester Cityja

Lazio slavio protiv Fiorentine

Nogometaši Lazija stigli su na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući minimalnoj 1:0 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Fiorentine.

Strijelac jedinog gola bio je Ciro Immobile u 37. minuti.

Lazio sada ima 15 bodova, kao i drugi Napoli koji će od 18 sati ugostiti Sassuolo, dok je Fiorentina šesta sa 13 bodova. 

Marko Pjaca igrao je za Fiorentinu do 80. minute, dok je Milan Badelj ostao na klupi Lazija.

Ključne riječi

Komentara 4

BU
Bubalamala
16:53 07.10.2018.

Opet Ante lomi protivnike a Kramarić na klupi Hofenheima

ST
stefj
20:50 07.10.2018.

Eh Rebić, mogao bi biti vrhunski igrač kada ne bi bio svaku tekmu na rubu crvenog kartona... Evo, ovaj puta ga je i zaradio...

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
23:12 07.10.2018.

Kramarić ne zna dodat a Rebić je svjetska klasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije