Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 REPREZENTACIJA

Kovač objavio popis: Utakmica sa Švicarskom je ključna

Niko Kovač
Daniel Kasap/PIXSELL
27.09.2013.
u 18:31

– Dvoboj sa Švicarskom ključna je utakmica i idemo po pozitivan rezultat, kao što smo išli i u Ukrajinu – rekao je Kovač.

Izbornik hrvatske U-21 nogometne reprezentacije Niko Kovač objavio je popis igrača na koje računa za utakmice s Lihtenštajnom i Švicarskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine. Na popisu nije bilo većih iznenađenja.

– U utakmici protiv Lihtenštajna želimo pobijediti i moramo pobijediti, kako bismo pozlatili pobjedu u Ukrajini. Taj nam uspjeh neće ništa vrijediti ne pobijedimo li Lihtenštajn. Dvoboj sa Švicarskom ključna je utakmica i idemo po pozitivan rezultat, kao što smo išli i u Ukrajinu – rekao je Kovač.

Kovač je pozvao 22 igrača:

Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)

Braniči: Mato Miloš (Siena), Dino Mikanović (Hajduk), Toni Gorupec (Lokomotiva), Karlo Bručić (Lokomotiva), Dario Župarić (Pescara), Jozo Šimunović (Dinamo), Niko Datković (Rijeka), Nino Galović (Split)

Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Ivan Močinić (Rijeka), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Marko Pajač (Lokomotiva), Mario Šitum (Lokomotiva), Petar Mišić (Lokomotiva)

Napadači: Antonini Čulina (Spezia), Mislav Oršić (Spezia), Stipe Perica (NAC), Ante Rebić (Fiorentina)

Pretpozive su dobili Simon Sluga (Pomorac), Matej Mitrović (Rijeka), Dario Čanađija (Slaven Belupo), Luka Begonja (Zadar), Bruno Petković (Catania) i Frano Mlinar (Udinese).

Hrvatska će 10. listopada ugostiti Lihtenštajn, a četiri dana poslije gostuje u Švicarskoj, u Luganu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije