Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA
Povratak na članak

Kovač: Ako će mi igrači biti kao Hrvati, možemo napraviti nešto veliko

- Naravno da sam svjestan toga da je FC Bayern velika stepenica više i da sam svjestan onoga što se od mene tu očekuje.

Komentari 8

AN
Antonja
08:13 24.08.2018.

A da Bayern tek ima mentalitet Slovenaca ..uh koja bi to tek bila mjesavina ..bili bi sigurno godinama zaredom prvaci Grönlada i Falklandskih otočja!

VL
SL
Slovenec
07:06 24.08.2018.

Bilo bi mu bolje da budu ki Vrancuzi!

VL
MA
magnum2013
08:49 24.08.2018.

Da, ako će holanđani, španjolci, austrijanci, poljaci.....odjednom postati kao hrvati možda nešto i postigne. Prije Dalića svi naši izbornici imali su iste igrače na okupu i.....jedno veliko ništa. U Njemačkoj će opet biti prvi, a zna se i zašto, Evropa će biti nedostižna i sve po starom. Za nešto veliko treba i veliki trener.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.