Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak vs RBS

Kostović: Bikovi su nas prerano otpisali, opet smo u sedlu

Medveščak, Salzburg (1)
Slavko Midžor/Pixsell
05.03.2013.
u 11:27

OPET ONI PRAVI 
Sada se možemo koncentrirati na svoju igru – kaže trener Raymond

Ledena dvorana danas će opet \"gorjeti\". Hokejaši Medveščaka u 5. utakmici četvrtfinalne serije dočekuju Red Bull Salzburg (19.15 sati). Medvjedi su u psihološkoj prednosti jer u nedjelju su u Salzburgu uspjeli pobijediti i izjednačiti seriju na 2-2.

Slovaci velika pojačanja

– Ponovno smo u sedlu, no ja nisam sumnjao da se nećemo uspjeti vratiti. Iznenadili smo Red Bull, nisu očekivali da ćemo pobijediti na njihovu ledu – rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović i dodao:

– Slovaci Gašparovič i Tomas pokazali su se velikim pojačanjima, oni su igrači koji donose prevagu u doigravanju.

Na strani medvjeda večeras će biti publika i velika želja za pobjedom, a na Red Bullovoj iskustvo. Momčad koja je osvojila četiri naslova u posljednjih šest godina večeras će u Ledenoj odigrati jubilarnu 100. utakmicu doigravanja od preustroja lige 2000. godine. Medveščaku će to biti 31. utakmica doigravanja u EBEL-u.

– U nedjelju smo u Salzburgu pokazali da imamo karakter, no tek ćemo danas vidjeti od čega smo satkani. Samo da ne napravimo istu pogrešku kao bikovi u nedjelju kada su nas prerano otpisali – kaže napadač Medveščaka Dario Kostović koji je također pohvalio slovačke suigrače:

– Oduševili su me, posebno mladi Gašparović, mislim da će biti strašan igrač, pred njim je sjajna karijera.

Igrači su naglasili da su u Red Bullu pobijedili i zbog sjajne videoanalize koju je napravio Marty Raymond sa svojim pomoćnicima.

Greentree je vrlo važan

– I u prijašnjim utakmicama igrali smo dobro u defenzivi, no nedostajala nam je realizacija. Napokon smo zabijali prilike – rekao je Marty i otkrio kako je motivirao igrače:

– Rekao sam im da je to ono zbog čega smo radili cijelu sezonu, da sada moramo dati sve jer smo se jako namučili da bismo došli u ovu poziciju. Iskreno, bilo bi se gotovo nemoguće vratiti sa 1-3. Prije te pobjede previše smo razgovarali o stvarima koje ne možemo kontrolirati, o sucima i ozljedama, a sada se opet možemo koncentrirati na svoju igru. Greentreejev povratak nakon suspenzije puno je značio momčadi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije