Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMBINACIJA

Kostelićev vjerojatno zadnji nastup u Wengenu

Ivica Kostelić
Reuters/PIXSELL
15.01.2016.
u 07:00

Zajedno s Natkom Zrnčićem Dimom, Ivica će danas nastupiti u kombinaciji, a u nedjelju u slalomu.

U sezoni za koju je sve izglednije da mu je posljednja, Ivica Kostelić ovaj vikend vjerojatno se posljednji put u Svjetskom kupu natječe u Wengenu. Kostelić će se tako, vjerojatno, oprostiti od staza na kojima ima domete kao nitko drugi – šest pobjeda odnosno 13 postolja – što naš najbolji skijaš nije postigao ni na jednom drugom skijalištu Svjetskog kupa.

Zajedno s Natkom Zrnčićem Dimom, Ivica će danas nastupiti u kombinaciji, a u nedjelju u slalomu. U kombinaciji bi mogao nastupiti i Max Urlich, a Matej Vidović u slalomu. 

>> Teški trenuci za Ivicu Kostelića, ostao bez druge vožnje slaloma

Komentara 6

HL
hlibit
08:30 15.01.2016.

...sam ti Ivek štipni di se jos da...meni si se tak dokazal ko pravi sportas

BB
bozo.babic
07:51 15.01.2016.

trebao je to uraditi i prije 3 godine sada glumi budalu

TA
tarzan
09:04 15.01.2016.

poštujem njegovu odluku da još i dalje nastupa u svjetskom kupu ali mislim da će mu biti žao jednog dana što prije dvije godine nije prestao s aktivnim skijanjem. stvarno ne znam šta mu ovo treba nakon onako blistave karijere. ako mu je i dalje do skijanja može nastupati na nekim amaterskim utrkama ili onako rekreacijski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije