Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLETIO SA STAZE

Teški trenuci za Ivicu Kostelića, ostao bez druge vožnje slaloma

Ivica Kostelić
Reuters/PIXSELL
10.01.2016.
u 12:18

Vodeći nakon prve vožnje je Rus Aleksandar Horošilov. Austrijanac Marcel Hirscher je drugi i zaostaje 24 stotnike, dok je na trećem mjestu sa 32 stotnike zaostatka Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Ivica Kostelić nastavlja sa serijom loših rezultata u ovoj sezoni. Kostelić je danas u slalomu u švicarskom Adelbodenu startao s brojem 47 i nije uspio završiti prvu vožnju.

Bez druge vožnje ostali su i Filip Zubčić te Natko Zrnčić-Dim.

Vodeći nakon prve vožnje je Rus Aleksandar Horošilov. Austrijanac Marcel Hirscher je drugi i zaostaje 24 stotnike, dok je na trećem mjestu sa 32 stotnike zaostatka Norvežanin Henrik Kristoffersen.

>> Hirscher treći svih vremena, Kostelić ostao bez druge vožnje

Komentara 17

DH
dalibor.hren
13:04 10.01.2016.

Ivek, sestra ti je pokazala kako karijeru završavaju najveći!

MA
mali7
13:20 10.01.2016.

Čovječe daj idi u mirovinu,uživaj s obitelji umjesto da se blamiraš

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:13 10.01.2016.

Eto prilike nama slovencima da mu ponudimo slovensko državljanstvo i sebi pripišemo olimpijske medalje brata i sestre Kostelić kad već nismo uspjeli u naponu njihove snage a sve smo pokušali i bila je čast nama slovencima trenirati s takvim sportskim čudotvorcima obitelji Kostelić. Jakova Faka smo uspjeli nekako pridobiti na svoju stranu ali ne trči s onim istim žarom kak je to delal za svoju Hrvašku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije