Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUDRO ZBORI
Povratak na članak

Hoće li Hrvati iz ovoga naučiti lekciju? Kostelić komentirao rezultate rukometašica

Naš proslavljeni sportaš mišljenja je da mi možemo biti dobri u svemu samo ako se pošteno primimo posla

Komentari 3

ER
EroK
17:39 18.12.2020.

Točno Ivica, ali zato smo u jednoj disciplini smo kriminalni! To je Diplomacija / politika!

VL
Avatar anlaser
anlaser
07:38 18.12.2020.

Hrvatska nacionalna televizija je nacionalna sramota ! Uhljebi nisu u stanju prenositirukometno prvenstvo Europe ali zato svakodnevno prenose sjednice iz prazne sabornice koje nitko ne prati . Ukinite pretplatu i kodirajte programe pa da vidim hoćete li biti najgledanija televizija .

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:58 18.12.2020.

Hrvati u Irskoj su jako cijenjeni , zato sto smo bez pretjerivanja daleko bolji i sposobniji od vecine naroda a posebno Iraca , da nije nesposobne politike mi bi imali u Hrvatskoj 100 Rimaca , a svim sportovima bili bi u vrhu , moj zakljucak je da narodi koji se bore za opstanak , imaju prirodnu inteligenciju i snalazljivost , druga stvar koja formira nas Hrvate je raznoscnost , Hrvati su nastali pod utjecajem srednjeEuropskim Mediteranskim Slaveniskim Orjentalanim(Turski) , te Bizantinskim ,plus tri religije , puno turista itd to nas cini svestranim , lakse logicki zakljucujemo nego Germani ili drugi EU narodi , da imamo iste pozicije , obrazovne , ekonomske, sigurnosne bili bi ispred vecine zapadnih naroda , u to sam siguran , jer sudim po nama vani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.