Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura na istoku

Kosovo igralo utakmicu uz zastave i himnu, Srbi vrište: To je skandal!

davor suker,tomislav karadzic,portal (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
16.06.2013.
u 19:45

Iz srpskog FFS-a najavljuju kako će protestirati i pred Fifom i pred švicarskim nogometnim savezom, koji je ugostio momčad Kosova

Mlada nogometna reprezentacija Kosova odigrala je utakmicu na Valais kupu u Švicarskoj, gdje je prihvaćena kao punopravni član Fife, iako to nije, što je diglo priličnu buru u susjednoj Srbiji. Tamošnji mediji pišu kako je to \"skandal bez presedana\", te kako ih je \"Sepp Blatter namagarčio\", jer Fifin je predsjednik u Srbiji tražio da i djeca s Kosova smiju igrati nogomet.

Naime, prikazani su državni simboli i puštena himna te zemlje, čime je prekršena odluka Fife, koja je dopustila igranje utakmica, ali bez obilježja države koju nisu priznali Ujedinjeni narodi.

– Protestirat ćemo Fifi i Švicarskom nogometnom savezu – rekao je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije