Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati oduševljavaju

Košarkaška legenda oduševljena: Bogdanović je vođa, a Šariću je samo nebo granica

Dario Šarić
Foto: Facebook/Philadelphia
1/6
21.03.2017.
u 17:35

- Hezonja je prerano otišao u NBA. Trebao je odigrati još koju sezonu u Europi. Očigledno je da je preskočio glavne stepenice u karijeri, ali je i dalje igrač koji ima ogroman potencijal.

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa u razgovoru za B92 pričao je o aktualnostima u košarci, a naravno da su neizbježna tema bili hrvatski košarkaši koji nastupaju u NBA ligi. Rađa je prezadovoljan kako naši igraju u najjačoj ligi svijeta.

- Mislim da je Šariću samo nebo granica. Igrač je velikog talenta i mislim da je na pravom putu. Bogdanovića su prošle dječje bolesti. Dokazuje se iz utakmice u utakmicu. U reprezentaciji je vođa, a u NBA-u jedan od glavnih igrača u momčadi koja se bori za vrh Istoka, rekao je rađa pa se dotaknuo i naših mladih igrača.

- Zubac je pravo iznenađenje, mlad je, ali je imao sreću da se nađe u ekipi koja nije toliko kvalitetna pa je dobio veću minutažu. Da se razumijemo, nije mu to poklonjeno, zaslužio je sve svojim igrama. S druge strane, Hezonja je prerano otišao u NBA. Trebao je odigrati još koju sezonu u Europi. Očigledno je da je preskočio glavne stepenice u karijeri, ali je i dalje igrač koji ima ogroman potencijal.

Hrvatska već 20 godina nije osvojila medalju na velikom natjecanju, a svi vjerujemo da napokon imamo igrače koji bi mogli napraviti nešto po tom pitanju. Rađa je dao svoje mišljenje zbog čega smo tako dugo bez velikog rezultata.

- Ključni problem naše reprezentacije je taj što je Hrvatska 20 godina bila talac jednog čovjeka i to je nemoguće riješiti preko noći. Stvari idu na bolje, vidi se to. Imamo kvalitetnu i perspektivnu reprezentaciju koja će se u sljedećih deset godina boriti za medalje.

>>Sudac naljutio Bogdanovića, a Shaq će se opet moći našaliti na račun našeg igrača

Komentara 4

PP
Pol_pol
19:01 21.03.2017.

Kako je rekao Sir Charles Barkley...ovo je kikiriki košarka, niti sjena NBA iz najslavnijih dana. Mnogi su bili uvrijeđeni tom izjavom, pa i Lebron James, ali to je tako. Ovi danas nemaju niti karizmu niti slavu niti znanje niti ištaa od ekipe sa kraja osamdesetih i devedesetih...Magic, Kareem, Moses Malone, Bird, Doctor J, dvojac iz Utaha, Pippen, najluđi iztetovirani manijak Dennis i naravno najveći od svih...Michael Jordan...skoro sam zaboravio...Sir Charles...najdeblji buco na terenu...

Avatar Diavolo
Diavolo
22:44 21.03.2017.

Kosarkaska repka, najdraza repka!!

JU
juma
17:47 21.03.2017.

Gledao sam jučer Šarića. Iskreno, nije odigrao ništa posebno. U cjelini loša utakmica s bezbroj grešaka i promašaja. Nije to ni sjena one NBA lige i one košarke iz vremena jedinog pravog Dream team-a i malo nakon toga. Razlika u kvaliteti je zapanjujuća. Zato bi i naslovi trebali biti malo umjereniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije