Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čovječe, miči se'

Sudac naljutio Bogdanovića, a Shaq će se opet moći našaliti na račun našeg igrača

Bogdanović
Foto: YouTube screenshot
1/4
21.03.2017.
u 14:09

Prilikom jednog napada dobio je loptu i pritom se spotaknuo o sučevu nogu te završio na parketu.

Bojan Bogdanović odigrao 28 minuta u gostujućem porazu njegova Washingtona kod Bostona (110:102). Postigao je 14 koševa uz loš šut za tricu (0-5). Ubilježio je i šest skokova, dvije asistencije te jednu ukradenu loptu.

Hrvatski reprezentativac u prvoj četvrtini dobro je nasmijao publiku u TD Gardenu. Prilikom jednog napada dobio je loptu i pritom se spotaknuo o sučevu nogu te završio na parketu. Kako je lopta otišla izvan granica igrališta suci su je dodijelili Bostonu što je naljutilo našeg igrača.

 

Neće biti čudno ako ovaj trenutak završi i u šaljivoj emisiji "Shaqtin' A Fool" koju vodi košarkaška legenda Shaquille O'Neal. U njoj se prikazuju smiješne zgode s košarkaških utakmica, a nedavno je i Bogdanović bio jedan od 'junaka' kad je napravio čak 10 koraka, no suci su to previdjeli.

Shaq je taj trenutak nazvao 'potezom godine'.

>>Sjajni Dario Šarić piše povijest, ispred njega je samo još legendarni Iverson

>>NBA liga priča o Bogdanoviću: Napravio nešto što nitko u dvorani nije uočio, a za košarkašku legendu to je trenutak sezone!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije