Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIVNIK HRVATSKE

Koronavirus se zavukao u reprezentaciju Srbije uoči Eura

Srbija i Grčka susrele se u 3. utakmici kvalifikacija za EP 2022
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
04.01.2022.
u 15:33

Pozitivne nalaze na koronavirus još su imali izbornik Toni Đerona, trener vratara Dimitrije Pejanović, fizioterapeut Petar Radulović i jedan član srpske delegacije.

Hrvatska rukometna reprezentacija na skorašnjem Europskom prvenstvu igrat će u skupini C zajedno s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.

Već ranije je koronavirus napravio velike probleme u redovima Francuske, a srpski mediji ovog utorka navode kako se COVID-19 probio i u srpsku reprezentaciju. Naime, kako službeno navodi tamošnji rukometni savez, na redovitom testiranju otkriveno je šest pozitivnih nalaza, među kojima su dvojica igrači. U pitanju su Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević.

Pozitivne nalaze na koronavirus još su imali izbornik Toni Đerona, trener vratara Dimitrije Pejanović, fizioterapeut Petar Radulović i jedan član srpske delegacije. Uz to, Srpski savez je naveo da se svi osjećaju dobro te da imaju blaže simptome.

Zbog predostrožnosti u Srbiji su zbog novih pozitivnih slučajeva odlučili odgoditi dvije prijateljske utakmice koje su trebali odraditi protiv Njemačke (7. i 9. siječnja).

Podsjetimo kako će Hrvatska na prvenstvu startati utakmicom protiv Francuske 13. siječnja. Dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije te 17. siječnja protiv Ukrajine. Hrvatska reprezentacija sve će utakmice odigrati u mađarskom Szegedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije