Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna koreja

Korejski Rooney iznad zakona i vođe

'North Korea\'s defender Jong Tae-Se sings his national anthem before their Group G first round 2010 World Cup football match against Brazil on June 15, 2010 at Ellis Park stadium in Johannesburg. NO
'STEPHANE DE SAKUTIN'
17.06.2010.
u 09:24

Jong Tae Se jedini ima laptop i iPod, snima reklame, pjeva karaoke...

U tiranskom režimu sjevernokorejskih reprezentativaca jedan nogometaš posve se izdvaja. Napadač Jong Tae Se (26), kojeg još zovu i sjevernokorejskim Rooneyem, ponaša se poput Beckhama. Primjerice, njemu je jedinom dopušteno da u sobi ima sve satelitske programe. A kod sebe ima i laptop, iPod, te nintendo.

– Suigrači mi stalno dolaze u sobu i igraju Super Marija na nintendu. To mi pomalo već ide na živce – priznao je Tae Se.

Zanimljivo, rođen je u obitelji sjevernokorejske manjine u Japanu, u gradu Nagoyi. Također, igra za japanski Kawasaki. Inače strogi sjevernokorejski režim nije mu zamjerio niti eksces kada je ove godine u "veselom" stanju pjevao u karaoke baru u Nagoyi.

Kroz prste mu gledaju vjerojatno zato što je Tae Se imao i ponudu Japana, no ipak se odlučio za zemlju svojih predaka. Osim nogometa voli i rap, pa je prošle godine snimio pjesmu s južnokorejskom verzijom Spice Girls. Stalno mijenja automobile i frizure, snima reklame...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije