Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA EURO

Koprivnica će u svibnju biti domaćin utakmice Hrvatske i Irana

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.03.2016.
u 14:56

Tako će se Koprivnica pridružiti Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu među gradovima koji su ugostili A reprezentaciju. Suparnik će, treći pripremni, biti Iran. Tako će kockasti formu za Euro brusiti protiv Izraela, Mađarske i Irana.

Hrvatska će krajem svibnja prvi put u povijesti zaigrati u Koprivnici, potvrdio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Tako će se Koprivnica pridružiti Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu među gradovima koji su ugostili A reprezentaciju. Suparnik će, treći pripremni, biti Iran. Tako će kockasti formu za Euro brusiti protiv Izraela, Mađarske i Irana.

Najavljivao se i jedan suparnik zvučnog imena, ali zasad ga još nema.

>> Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije vraćaju se na HRT

Komentara 3

RI
rikavac
16:49 20.03.2016.

najavljivao se suparnik,zvucnog imena,ali,od tog nema nista jer se taj suparnik koji je zvuvno ime i jos ako je u top 10 mora platit da dodje a ovako ove nize razredne reprezentacije placaj Hrvatskoj da igra snjom. Sukerova politika i HNS da se namlati para.

BJ
Bjelovar112
18:14 20.03.2016.

I sad ćete reč da je HNS i Šuker desno uz HDZ pa u Koprivnici uvijek CRVENI dobivaju

ČA
čaki123
21:43 20.03.2016.

dečki vaš čaki iz irana evo napokon Hrvatska igra protiv irana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije