Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan sporazum

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije vraćaju se na HRT

Siniša Kovačević, Davor Šuker
Foto: HNS
16.03.2016.
u 15:02

Riječ je o utakmicama koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati s Izraelom 23. ožujka u Osijeku, s Mađarskom 26. ožujka u Budimpešti te s još dvjema reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS

Vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić i predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker potpisali su danas u sjedištu HNS-a u Zagrebu sporazum o suradnji kojim se uređuju prava na prijenos utakmica hrvatske A reprezentacije na Hrvatskoj radioteleviziji.

Riječ je o utakmicama koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati s Izraelom 23. ožujka u Osijeku, s Mađarskom 26. ožujka u Budimpešti te s još dvjema reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS, a igrat će se krajem svibnja odnosno početkom lipnja.

"Ovo je i šira poruka. Ovo je poruka da sport vraćamo našim gledateljima, vraćamo ga na male ekrane svjesni važnosti naše suradnje i trenutka u kojemu se ona događa. Želimo da ovaj prvi ispit ne bude i jedini koji smo položili, nego i da položimo sve ostale koji će biti pred nama, a sve u interesu naših gledatelja koji zaslužuju na našim programima pratiti sve što rade Hrvatski nogometni savez i hrvatska reprezentacija", rekao je Kovačić.

Dodao je kako se nada da ćemo se svi zajedno uskoro veseliti uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije.

"Za hrvatski je nogomet važno da se vrati na Hrvatsku radioteleviziju. Želim da svi uživaju u predstojećim utakmicama, od Osječana u Gradskom vrtu do gledatelja prijenosa ove četiri utakmice. Vjerujem da ćemo imati još dva atraktivna protivnika krajem svibnja i početkom lipnja kao dio priprema naše reprezentacije za Euro", izjavio je predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza Davor Šuker.

>>U ovom dresu će Hrvatska nastupati na Euru! Sviđa li vam se?

Komentara 24

PO
pozornik66
15:43 16.03.2016.

Hrvarska Hrvatima

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:44 16.03.2016.

Dišemo hrvatski ( opet ) !

Avatar Feniks
Feniks
15:34 16.03.2016.

Hrvatsku ligu vratiti na HRT!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije