Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuzi o našima

'Kopljar je najbolji desni vanjski svijeta, a Čupić ništa posebno'

Luc Abalo (1)
DPA/Pixsell
23.01.2013.
u 09:20

Velik golman koji je još dosta mlad. Tek je počeo skupljati iskustvo. Pravi je primjer jugoslavenske golmanske škole

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras će u četvrtfinalu SP-a igrati protiv Francuske. Dvije reprezentacije koje se godinama susreću na najvišem nivou, među kojima gotovo nema nepoznanica. Uoči još jednog velikog derbija francuski rukometaši za L'Equipeu su analizirali naše igrače. Evo što su rekli...

Thierry Omeyer o Mirku Aliloviću

Velik golman koji je još dosta mlad. Tek je počeo skupljati iskustvo. Pravi je primjer jugoslavenske golmanske škole. Odlično surađuje s obranom.

Nikola Karabatić o Dragi Vukoviću

Drago je kompletan igrač. Jako je dobar u igri jedan na jedan. Agresivan je u obrani što je vrlo važno. Jer Hrvatska svoju igru bazira upravo na obrani.

Daniel Narcisse o Domagoju Duvnjaku

Domagoj je odličan igrač. U obrani 6-0 bez problema može čuvati "trojku". Jako je agresivan u napadu. Dobro mijenja brzinu i smjer igre. Odlično se slaže s pivotom Vorijem.

Xavier Barachet o Marku Kopljaru

Razgovarao sam s njim nakon naše utakmice na Euru 2010. Tad je još bio jako mlad i nakon tog natjecanja rekao mi je da ima osjećaj kako je njegova rukometna karijera gotova. Od tada se drastično promijenio na bolje. Zna sve i odlično čita igru. Najbolji je desni bek na svijetu.

Cedric Sorhaindo o Igoru Voriju

Vori je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Ogroman je i jako ga je teško proći. I to ne samo zato jer dobro igra obranu, već zauzima toliko prostora. U napadu je ubojit.

Samuel Honrubia o Ivanu Ninčeviću

Ninčević je izraziti tehničar. Jako dobar i neugodan igrač.

Luc Abalo o Ivanu Čupiću

Ne mogu reći puno o njemu. Dobar je strijelac s krila, kao i iz penala. Fizički nije učinkovit niti impresivan. Ništa posebno...

>>>Kopljar: Opustili su se protiv 
Njemačke, no bit će gusto

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jazz66
09:44 23.01.2013.

Vrlo lukavo. Sve su igrače pohvalili, a vođu ekipe i najstandardnijeg igrača su omalovažili ne bi li ga izbacili iz takta, a s time i cijelu ekipu. To je stara i prokušana taktika koju francuzi uvijek pred utakmicu koriste protivv naših. Nadam se da ovog puta naši neće nasjesti.

DI
Dijaspora
10:02 23.01.2013.

Sva sreća što naši ne čitaju novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije