Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA

Konjuh napredovala na ljestvici, Martić pala

Beograd: Ana Konjuh predala finale zbog ozljede desnog kuka
A.K./ATAImages/PIXSELL
16.05.2022.
u 13:38

Petra Martić je pala sa 47. na 70 mjesto na ljestvici, Donna Vekić se popela pet mjesta i sada je 101. tenisačica svijeta. Jana Fett je pala sa 245. na 254 mjesto, a Tena Lukas je napredovala deset mjesta i sada zauzima 289. poziciju

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak je Ana Konjuh koja je u odnosu na prošli tjedan napredovala jedno mjesto i sada se nalazi na 66. poziciji.

Petra Martić je pala sa 47. na 70 mjesto na ljestvici, Donna Vekić se popela pet mjesta i sada je 101. tenisačica svijeta. Jana Fett je pala sa 245. na 254 mjesto, a Tena Lukas je napredovala deset mjesta i sada zauzima 289. poziciju.

Prva je Poljakinja Iga Swiatek koja je ovaj vikend u Rimu osvojila peti naslov zaredom, druga je Čehinja Barbora Krejčikova, a treća Španjolka Paula Badosa.

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije