Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastičan uspjeh

Konjuh i Ćoric ušli u finale juniorskog US Opena!

ana konjuh
anakonjuh.net
07.09.2013.
u 22:55

Ana je već osvojila Australian Open pojedinačno i u paru, a bila je i u polufinalu Roland Garrosa te Wimbledona

Ana Konjuh (15) plasirala se u finale juniorskog US Opena. Naša mlada tenisačica u polufinalu je pobijedila 11. nositeljicu Mayo Hibi sa 6:3, 6:3. Meč je trajao sat i 30 minuta, a Ana je iskoristila tri break-lopte, dok je samo jednom izgubila svoj servis.

U drugom polufinalu, nepostavljena Amerikanka Tornado Alicia Black pobijedila je sedmu nositeljicu, Njemicu Antoniju Lottner sa 7:5, 6:3. Konjuh i Blake prošle sezone sastale su se dvaput, a oba puta slavila je naša igračica.

Podsjetimo, Konjuh ove sezone niže fantastične rezultate, osvojila je Australian Open pojedinačno i u paru, a bila je i u polufinalu Roland Garrosa te Wimbledona.

A u finale juniorskog US Opena plasirao se i Borna Ćorić. Naš tenisač izbacio je prvog nositelja turnira Alexandera Zvereva, bilo je 4:6, 6:3, 6:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije