Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Bizarna nesreća! Konj prignječio jahačicu koja je preminula od posljedica ozljeda

Katharine Morel
Foto: Screenshot/Facebook
04.03.2020.
u 09:11

Bila je jedna od glavnih kandidatkinja za ulazak u kanadsku konjičku reprezentaciju za Olimpijske igre u Tokiju

Kanadska jahačica Katharine Morel preminula je od posljedica teških ozljeda nakon strašne nesreće koju je doživjela na konjičkom natjecanju na Floridi.

U jednom od najtežih padova u konjičkom sportu nesretnu je sportašicu konj prignječio. Nesreća se dogodila na osmoj razini utrke kada se njezin konj podignuo na zadnje noge, te pao na leđa i poklopio jahačicu. 

Katharine Morel odmah je pružena liječnička pomoć, prevezena je u bolnicu gdje je i preminula. I njezin konj je uginuo od ozljeda.

- Rotacijski pad jedan je od najtežih u konjičkom sportu. Posljedice su teške ozljede - rekao je James Hood, predsjednik kanadskog konjičkog saveza i dodao:

- Konjički sport izgubio je nevjerojatnu natjecateljicu i sjajnu osobu. 

Bila je jedna od glavnih kandidatkinja za ulazak u kanadsku konjičku reprezentaciju za Olimpijske igre u Tokiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije