Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD JE NAJVIŠE TREBALO

Konačno se otvorilo: Pogledajte prvi gol Marka Pjace za Juventus!

Marko Pjaca
Foto: Reuters
1/7
22.02.2017.
u 22:27

Inače, Pjaca je do večeras odigrao samo 26 minuta u Ligi prvaka, a posljednji put je nastupio u utakmici protiv Dinama na Maksimiru (4:0).

Marko Pjaca zabio je večeras svoj prvi gol za Juventus otkako je ljetos stigao iz Dinama. Hrvatski napadač u strijelce se upisao protiv Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Pjacin prvijenac došao je u iznimno važnom trenutku. Juventus je protiv Porta imao igrača više, no crno-bijeli nikako nisu uspijevali nadmudriti Ikera Casillasa. Pjaca je ušao s klupe u 67. minuti, a onda samo pet minuta kasnije pokazao kako se to radi.

Dybala je pokušao proigrati loptu na desnu stranu, obrana Porta je to blokirala, no lopta se odbila do Pjace koji je s 12 metara snažnim udarcem pogodio za 1:0.

Inače, Pjaca je do večeras odigrao samo 26 minuta u Ligi prvaka, a posljednji put je nastupio u utakmici protiv Dinama na Maksimiru (4:0). U talijanskoj ligi ima 10 nastupa i 273 minute, ali je još uvijek bez gola. Valjda će se nakon ovoga pogotka otvoriti...

>> Pjaca nije oduševio, trener mu poručio: Nije ti ovo slabašna hrvatska liga!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije