Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U TORINU
Povratak na članak

Kompletna uprava Juventusa podnijela ostavku zbog afere s Ronaldom!

U fokusu su tajni dokumenti koje su Talijani tijekom pandemije koronavirusa potpisali s Portugalcem. Juventus je svom tadašnjem napadaču navodno obećao isplatu u iznosu od 19.9 milijuna eura što prema tužiteljstvu nije navedeno u financijskim izvješćima kluba.

Komentari 3

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
22:37 28.11.2022.

Kod njih uprava nogometnog kluba daje ostavku zbog neproknjiženog financiranja. A kod nas DORH protupravno kupuje financijsko vještačenje i nikome na pamet ne pada dati ostavku. Tako je to kad je uređen klub kao institucija puno veći od uprave. A ne kao kod nas kad je neuređena država talac umišljenog debeljka.

VL
DU
Deleted user
23:38 28.11.2022.

A ovdje se igrač abolira za milijunske financijske krađe i lažno svjedočenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.