Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATKO ŠESTI

Kostelić konačno na postolju: U Wengenu stigao do 3. mjesta!

Ivica Kostelić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2015.
u 14:50

Ivica je tako stigao do prvog postolja u Svjetskom kupu nakon gotovo dvije godine stanke

Konačno prava vožnja Ivice Kostelića! Hrvatski skijaš u alpskoj kombinaciji u Wengenu stigao je do trećeg mjesta. To mu je 60. postolje u karijeri.

Da će ovo biti dobar dan, mirisalo je već nakon prve vožnje. Ivica je nakon spusta bio na 15. mjestu sa 2.11 sekundi zaostatka za Carlom Jankom.

Ivica je zatim u slalomu završio sedam stotinki iza Francuza Victora Muffat-Jeandeta. Taj je dvojac na vrhu ostao do vodećeg iz prve utrke. No, prednost Janke bila je prevelika i Švicarac je uspio doći do prvog mjesta, a Kostelića gurnuti na treću poziciju.

Ivica je tako stigao do prvog postolja u Svjetskom kupu nakon gotovo dvije godine stanke. 13 puta je u Wengenu bio na pobjedničkom postolju, a 18 puta završio među prvih 10.

Odličan rezultat zabilježio je i Natko Zrnčić Dim koji je završio na šestom mjestu, što mu je najbolji rezultat sezone.

>> Jure Franko: Divim se kako Ivica Kostelić podnosi sve bolove

Komentara 10

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:48 16.01.2015.

Ivica treći ..Natko peti ...vrlo dobro!Samo malo sam tužan ..nigdje nema naših dragih soseda Slovenaca,izgleda da su ukinili skijanje u Deželi!!!Hihihihihihihihihihih

Avatar nula
nula
15:51 16.01.2015.

Pa zasto ste ovu vijes nabili u "kantun" , jedva san je nasa ... ? Zato sto ste Iveka vec preselili u gledaliste ? Bravo Ivek , znao sam da ces isplivati , ne da osvajas globuse, ali ovakvih "iznenadjenja"ja" ce jos biti . Super .

Avatar @promatrač
@promatrač
15:14 16.01.2015.

To bravo HDZ... Gđ. Kolinda... Naprijed Hrvatska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije