Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOBEK NAŠEG DOBA
Povratak na članak

Kod nijednog izbornika nije bio siguran, a najubojitiji je igrač Hrvatske

Instinktivna inteligencija, lucidnost, mirnoća u realizaciji, sve to ima Kramarić, pa opet ni sada nije sigurna oklada za prvih 11 protiv Nigerije.

Komentari 5

MA
Marsijanac
16:30 10.06.2018.

Nas najpotentniji napadac je Pjaca. Steta sto se decko ozlijedio. Po mome napadacka trojka bi trebali biti Pjaca , Rebic i Kramaric sa time da Perisic igra lijevog beka. Tu verziju se moralo isprobati.

VL
Avatar southman
southman
18:45 10.06.2018.

A možda je Maminjo okrenuo palac dolje zbog starih razloga !?

VL
DJ
djobu68
08:39 11.06.2018.

Problem je gdje postaviti Kramarica. on spicu ne igra ni u Hoffenheimu , na krilu nije dovoljno brz. Jedino kao laznu devetku(istureni vezni) sto je Dalic probao protiv Brazila ali se nije vidio. Uz to cini se veoma sebican ii umisljen a mislim da i nije bas omiljen medju glavnim igracima sto moze biti veliki problem. Da je bas klasa ne bi dobio nogu iz Engleske jer Hoffenheim i nije bas neko ime. Uprkos tome gotovo da nema dileme da ce Perisic -Mandzukic-Kramaric poceti a Rebic cekati s klupe kao i Pjaca a zadnja opcija Kalinic.

VL
DU
Deleted user
15:44 10.06.2018.

"britki i pouzdani Domagoj Vida," pa ja vise neznam koji su kriteriji vasi , Vida je takva neznalica da to treba trazit , rupa , momak za uklizavanja u prazno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.