Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNO

Kockice u New Yorku: Hrvatski dres i Kevin Durant

Kevin Durant
Foto: Mladen Miletić
1/2
21.03.2016.
u 18:07

Pored ulaza na koji su u dvoranu Američke državne pošte na Manhattanu, smještenu odmah uz Madison Square Garden, ulazili Kevin Durant, Allyson Felix, Marcelo Huertas i ostali bili su smješteni dresovi koje će nositi hrvatski nogometaši na Europskom prvenstvu u Francuskoj te oprema koju će ponijeti naši atletičari u Rio.

Novi dres hrvatske reprezentacije imao je posebno mjesto na spektakularnom predstavljanju novih oprema nogometnih, košarkaških i atletskih reprezentacija u sklopu Nike Innovation 2016 eventa u New Yorku.

Američki megabrend priredio je sjajan šou koji su uveličale zvijezde američkog i svjetskog sporta koje ćemo gledati i na Olimpijskim igrama u Riju ove godine.

Pored ulaza na koji su u dvoranu Američke državne pošte na Manhattanu, smještenu odmah uz Madison Square Garden, ulazili Kevin Durant, Allyson Felix, Marcelo Huertas i ostali bili su smješteni dresovi koje će nositi hrvatski nogometaši na Europskom prvenstvu u Francuskoj te oprema koju će ponijeti naši atletičari u Rio.

Pogledajte na videosnimci i fotografijama kako je bilo na newyorškoj službenoj promociji dresova koje je Nike pripremio za više od trideset reprezentacija iz cijelog svijeta...

>> Izmislili kopačku i za blato Prve HNL

Komentara 1

SL
stipe.lasic
22:18 21.03.2016.

Nasi su predobro uradjeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije