Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret hrvatske i češke

VIDEO Navijači oduševljeni: Slave Perišićev pogodak

Foto: Marko Lukunic/Luka Stanzl/PIXSELL
1/35
18.06.2021.
u 17:32

U Zagrebu brojni navijači utakmicu prate na Trgu bana Josipa Jelačića

Hrvatska danas od 18 sati igra protiv Češke u Glasgowu na Hampden Parku. Nakon uvodnog poraza protiv Engleske (0:1), Dalićevi izabranici žele se vratiti na pobjednički kolosijek kako im ne bi izmakla osmina finala. Neće imati lagan zadatak budući da su Česi u prvom kolu savladali domaćina Škotsku s 2:0 i rasterećeniji dočekuju ovaj susret. 

Hrvatski navijači okupili su se na Hampden Parku uoči današnjeg susreta, a spremni su i gledatelji koji će susret pratiti preko malih ekrana. U Zagrebu brojni navijači utakmicu prate na Trgu bana Josipa Jelačića. 

Zagrepčani oduševljeni nakon što je Ivan Perišić u 47. minuti zabio za 1:1. Proslavili su uz veliki pljesak. 

Osim u hrvatskoj metropoli, brojni su se građani okupili i u drugim gradovima. U Splitu, primjerice, utakmica se prati u fan zoni na Zvončacu.

18.06.2021., Split - Navijaci u fan zoni na splitskom Zvoncacu prate utakmicu izmedju Hrvatske i Ceske Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije