Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pleso

Kockaste dočekalo 50 navijača i "biskup"

Reprezentacija (1)
Foto: Pixsell
1/9
12.11.2011.
u 04:18

- Nije još gotovo, treba i drugu utakmicu odigrat kao ovu. O osveti za Euro nismo uopće razmišljali.Pozicija lijevog beka odlično mi je legla, ali nadam se ne zauvijek, haha.. - rekao je Ćorluka.

Po povratku iz Istanbula u 2.30 sati u noći, hrvatsku je nogometnu reprezentaciju u Zračnoj luci Zagreb dočekalo svega 50-ak navijača. A među njima bio je i "biskup" sa svojim ministrantom. Naime, u noći Martinja Blaž i Denis iz Pervanove družine pokušali su dodatno izmamiti osmjehe na lica Bilićevih izabranika.

Reprezentativci nisu bili previše raspoloženi za priču. Modrić, Olić, Eduardo i još neki nisu htjeli progovoriti niti riječi, već su brže bolje pohitali u autobus.
Jedan od heroja utakmice Vedran Ćorluka zastao je pred novinarima i rekao:
- Nije još gotovo, treba i drugu utakmicu odigrat kao ovu. O osveti za Euro nismo uopće razmišljali, bili smo koncentrirani samo na ovu utakmicu.
Poziciju lijevog beka Ćorluka je odlično odigrao.
- Odlično mi je legla ta pozicija, ali nadam se ne zauvijek, haha..

Dinamovac Domagoj Vida otkrio je da u zrakoplovu nije bilo euforije, da se ne žele još opustiti.
- Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica, da će sad sve krenuti na bolje. Dogovorili smo se da ćemo ih ganjat od prve minute i to je bila odlična taktika. Treme nisam imao, možda samo mrvicu na početku, dok je stadion onako zagrmio.  Idemo ih pobijediti još u utorak, pa nek onda oni plaču, kao što smo mi na Euru.

Ivan Perišić nije odigrao niti minute.
- Normalno da mi je žao, želio sam biti dio toga, pogotovo jer u posljednjim sam utakmicama stalno igrao. No, vjerujem da ću dobiti šansu već u utorak - rekao je Perišić.
Rakitić je zaključio:
- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, bilo je jako puno emocija, no psihički smo bili na puno većoj razini nego u onoj utakmici u Grčkoj. Mi smo vjerovali u sebe prije utakmice, zato smo i pobijedili. U svlačionici nismo slavili, to smo ostavili za utorak. Nadam se da će i stadion biti pun, zaslužili smo.

Ključne riječi

Komentara 32

VL
vladek
08:34 12.11.2011.

luena 1 a tko je dao golove,možda Srna ha ha ha .Prosti udarac,visoko preko gola.

BO
bode
06:24 12.11.2011.

Bilić i co. će izvisit na prvoj jačoj utakmici!!! Pa naši su sinoć stajali predaleko od igrača. sredina nam je bila, na čelu s Modrićem prespora. Obrana nam je bila kofuzna. Ona dvojica naprid su bila ok.

OB
-obrisani-
09:05 12.11.2011.

. ....tko mi se obraca....??...koja cistacica kindergartena se smatra prozvana...?? . ..ipak smatram, cistiti kindergarten nije sramota... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije