Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U subotu najveći derbi: Mladost - Jug

Kobešćak: Jugaši su favoriti na papiru, ali odlučuje se u bazenu

'12.06.2010., Gradski bazen u Gruzu, Dubrovnik - 3. Utakmica zavrsnice prvenstva Hrvatske 2009/2010  izmedju domaceg Juga CO i HAVK Mladost iz Zagreba. Bijela kapica broj 5 Maro Jokovic, plava kapica
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
13.10.2011.
u 15:39

Kriza je, plaća igračima kasni šest mjeseci, ali oni su strpljivi i ja im na tome zahvaljujem, kazao je dopredsjednik Lozica

U subotu u 19 sati na plivalištu Mladosti uza Savu igra se tradicionalni hrvatski vaterpolski derbi: Mladost dočekuje Jug. Žapci za tu utakmicu, među ostalim, priređuju i posebnu konferenciju za novinare.

– Igrali smo već teške utakmice ove sezone, ali Jug nam je uvijek poseban suparnik. Prvi se put s njim sučeljavamo ove sezone, no gotovo je sigurno da će naših okršaja biti puno više nego lani kada su bila samo dva. Jugaši su puni samopouzdanja nakon pobjede nad Primorjem, a nama je cilj igrati što bolje, pa se i nadati dobrom rezultatu – kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Nanizao je petoricu igrača koje je dobio Jug (N. Janović, Pavlović, Karač, Perčinić, Goreta, a izgubio je samo S. Sukna) te dodao:

– Promijenili su koncepciju i favoriti su na papiru. Jugaši možda nisu dobili na brzini, ali dobili su na čvrstoći. Sve su to igrači s puno trofeja. Vjerujem da će utakmica biti dobra i da će uživati i oni koji dođu na bazen i gledatelji kraj malih ekrana (HTV 2, nap. a.).

Dopredsjednik kluba Boško Lozica spomenuo je da financijska situacija kluba nije baš bajna.

– Kriza nije mimoišla ni Mladost, plaće igračima kasne šest mjeseci, ali strpljivi su i na tome im zahvaljujem. Nadam se da će se situacija poboljšavati te da ćemo za godinu do dvije moći isplaćivati plaće bez kašnjenja – rekao je Lozica, a na primjedbu da će u tom slučaju Radu prvu plaću dobiti tek za šest mjeseci, objasnio je:

– Radu će dobiti plaću, ali prije toga mora srediti dokumente. Ništa ne isplaćujemo na crno.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u kafiću "Žabac" i u klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije