Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vanessa se javila

Kobejeva udovica objavila poruku koja lomi srca, baš je jezivo

Vanessa i Kobe Bryant
Foto: Profimedia
1/3
05.02.2020.
u 22:17

Njezina objava na Instagramu ispod fotografije nasmijanog Kobeja dirnut će mnoga srce

Košarkaška legenda Kobe Bryant i njegova kći 13-godišnja Gianna poginuli su pretprošle nedjelje u helikopterskoj nesreći u okolici Los Angelesa, a smrtno je stradalo još sedam osoba.

Mnoge poznate osobe oprostile su se od velikana putem objava na društvenim mrežama, a sada se javila u Kobeova udovica Vanessa Bryant.

Njezina objava na Instagramu ispod fotografije nasmijanog Kobeja dirnut će mnoga srce.

'Moj najbolji prijatelj. Najbolji otac. Mnogo mi nedostaješ. Nedostaje mi kada kažeš: Dobro jutro, princezo', napisala je Vanessa.

Od Kobeja Bryanta oprostili su se i navijači tako što su ispred Lakersove dvorane ostavljali cvijeće, dresove, lopte, plišane igračke i poruke.

Predmeti ispred Staples Centra su uklonjeni te će na zahtjev Kobejeve udovice sve kategorizirati te proslijedi obitelji Bryant.

Ključne riječi

Komentara 3

B2
bordon 2
03:18 06.02.2020.

Malo je reći da su vam naslovi smiješni.

SN
snovakor
07:19 06.02.2020.

stvarno ....

LI
liliZG
11:08 06.02.2020.

jedino jezivo u ovom članku je autor ovog naslova.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije