Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENCIA IZGUBILA

Klub koji je nekad redovito završavao iza Reala i Barce našao se u grčevitoj borbi za ostanak

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
11.02.2023.
u 23:05

Bilbao je pobijedio Šišmiše i gurnuo ih na 18. mjesto ljestvice La Liga. Valencia je bila povela, ali Baski su kreirali preokret.

U posljednjem subotnjem susretu 21. kola španjolske La Lige nogometaši Athletica su u gostima s 2-1 pobijedili Valenciju koja je time i dalje u velikoj krizi. Valencia je povela golom Castilleja u 17. minuti, ali na tome je ostala do kraja utakmice. Prvo je Nico Williams izjednačio u 30. minuti, dok je Baskima pobjedu osigurao Oihan Sancet pogotkom u 72. minuti.

Valencia je time upisala četvrti ligaški poraz u nizu te je i dalje u zoni ispadanja, na 18. mjestu. Athletic je ova pobjeda pomakla na šesto mjesto ljestvice.

U nedjelju se igraju utakmice Getafe - Rayo Vallecano, Celta - Atletico Madrid, Valladolid - Osasuna i Villarreal - Barcelona. U ponedjeljak se sastaju Espanyol - Real Sociedad, a kolo će u srijedu zaključiti utakmicom Real Madrid - Elche.

La Liga, 21. kolo:

Valencia - Athletic 1-2 (Castillejo 17 / Williams 30, Sancet 72)

Sevilla - Mallorca 2-0 (En Nesyri 28, Gil 40)

Almeria - Betis 2-3 (Suarez 27, Samu Costa 62 / Rodri 6, Canales 42, Guardado 70)

Petak:

Cadiz - Girona 2-0 (Escalante 6, Guardiola 34)

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije