Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET U ŠOKU

Teške optužbe: Bivši vratar Barce zaradio je bogatstvo pa ostavio bolesnu bebu u bolnici?

Juniorska Liga prvaka, Barcelona - Tottenham Hotspur
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
07.02.2023.
u 19:37

Član nizozemske nogometne reprezentacije i bivša Barcina zvijezda, našao se u vrlo neugodnoj situaciji

Ozbiljne optužbe na račun nizozemskog reprezentativnog golmana Caspera Cillessena iznijela je njegova bivša supruga. Bivši vratar španjolske Barcelone brutalno je optužen zbog zanemarivanja kćeri, a priča je zaista nevjerojatna. Naime, Cillessenovo bogatstvo procjenjuje se na 40 milijuna eura, a navodno je odbio platiti 1200 eura, koliko je koštala hospitalizacija njegove kćerke.

Njegova bivša supruga Maria Moran odlučili je tužiti člana Oranja, a njezina odvjetnica Teresa Bajse rekla je da je otac ostavio bebu u bolnici jer nije htio platiti 1200 eura koliko je koštala njezina hospitalizacija, prenosi kolumbijski AS. 

 

 

Navedeni novac uplatila je 90-godišnja baka djevojčice. Inače, dok je Maria bila trudna, Casper je javno priznao da ima drugu djevojku i to preko društvenih mreža

Svijet je u popriličnom šoku posle svih ovih izrečenih optužbi....U karijeri je nastupao za Barcelonu i Valenciju, a trenutno čuva mrežu NEC-a iz Nijmegena. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 3

LA
lajh1985
22:19 07.02.2023.

svijet je u soku :)

Avatar fidelio
fidelio
09:15 08.02.2023.

Nije beg cicija, mala je vec valjda toliko para izvukla iz njega na racun tog djeteta da bi mogla platiti deset godina smjestaja u klinici Schwarzwald. Nego drma i klima jer treba jos, obzirom da je ovo dosad vjerojatno otislo na razne druge... potrebe.

VI
vidum
06:59 08.02.2023.

Možda on zna nešto što mi ne znamo? Zašto je javno priznao da ima drugu, dok je žena bila trudna? Možda ova njegova odluka nije usmjerena protiv djeteta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije