Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gospodin

Kloseu ovo nije prvi put: 2005. molio suca da poništi 11-erac

Miroslav Klose
AFP
28.09.2012.
u 13:34

Srećom za njegovu momčad, tada je Werder ipak uspio pobijediti Arminiju, bilo je 2:1

Miroslav Klose oduševio je nogometni svijet kada je u srijedu molio suca da mu poništi pogodak koji je postigao protiv Napolija jer ga je postigao rukom. Takav fair play rijetko se viđa u današnje vrijeme, a ono što tom potezu daje dodatnu težinu jest što Kloseu ovo nije prvi takav slučaj u karijeri. 2005. godine Klose je dobio nagradu Njemačkog olimpijskog odbora za fair play potez godine.

Tada je igrajući za Werder protiv Aminije bio srušen u kaznenom prostoru, a sudac je dosudio jedanaesterac i protivničkom vrataru pokazao žuti karton. No Klose je tada došao do suca i objasnio mu da je vratar Arminije prvo izbio loptu, a tek nakon toga došlo je do kontakta. Sudac je opozvao tu odluku, a Klose je dobio pohvale i već spomenutu nagradu. Tada je rekao:

– Nije mi žao, učinio bih to ponovno.

I nije lagao...

>>>Klose postigao gol rukom i molio suca da ga poništi

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lucijan
15:05 28.09.2012.

Klose je pravi sportaš, zaslužio je godišnju nagradu za fair play.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije