Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašava ga iz Bayerna

Klose pomaže "zaboravljenom" Pranjiću: Preporučio ga Laziju

danijel pranjić
Večernji arhiva
11.11.2011.
u 14:13

Pranjić je zanimljiv Laziju i zato što neće biti skup jer mu na ljeto istječe ugovor s münchenskim klubom.

Napadač rimskog Lazija Miroslav Klose učinio je lijepu gestu prema bivšem suigraču u Bayernu Danijelu Pranjiću. Na upit klupskog sportskog direktora Iglija Tarea koga dovesti u zimskom prijelaznom roku, njemački je reprezentativac ispalio: Danijela Pranjića!

Laziju treba polivalentni igrač na lijevoj strani, a Kloseovi argumenti zašto bi najbolji izbor bio Pranjić bili su: dobar je igrač, a neće biti ni skup jer mu na ljeto istječe ugovor s münchenskim klubom.

Također, Pranjić nije baš u milosti trenera Juppa Heynckesa te želi otići.

Komentara 3

CR
Cromaniac
16:00 11.11.2011.

S konja na magarca... Ali bolje i igrati na magarcu nego grijati klupu na konju.

Avatar banijac68
banijac68
17:39 11.11.2011.

nekam mi topiskaralo prevede ba krvatski tu riječ p o l i v a l e n t n i igrać koji je to zezik ja sam malo stariji gospodin pa neznam što to p o l i v a n t n i

Avatar Glina74
Glina74
17:46 11.11.2011.

hahahahahahahah to ti je jedan koji može igrati na svlma mjestima u momčadi samo ne golmana to se kod nas kaže univerzalni igrać ali autor je htijeo malo ispasti pametan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije