Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE

Kloppu nagrada za trenera sezone

Jurgen Klopp
Foto: PA/Pixsell
1/3
28.07.2020.
u 10:03

Ferguson je vodio United do 13 naslova u periodu od 1993. do 2013., a u vrlo dobrim je odnosima s Kloppom, za kojeg je tvrdio da bi bio njegov pravi nasljednik na Old Traffordu

Englesko udruženje ligaških trenera (LMA) izabralo je stratega Liverpoola Jürgena Kloppa za najboljeg trenera sezone.

Nagradu, koja nosi ime po bivšem treneru Manchester Uniteda Alexu Fergusonu, 53-godišnji Nijemac je zaslužio odvevši Liverpool nakon trideseti godina do engleskog naslova prvaka.

"Ova nagrada je važna jer mi je daju treneri, moje kolege, a nosi ime čovjeka kojeg jako poštujem", kazao je Klopp.

Ferguson je vodio United do 13 naslova u periodu od 1993. do 2013., a u vrlo dobrim je odnosima s Kloppom, za kojeg je tvrdio da bi bio njegov pravi nasljednik na Old Traffordu.

"Klopp je izniman čovjek i trener. Čak sam mu oprostio što me nazvao rano ujutro kada je osigurao naslov", istakao je Ferguson. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije