Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE LIBIO

Klopp oduševio Srbe, pogledajte gestu o kojoj svi pričaju

Jurgen Klopp
Foto: Reuters
1/2
06.11.2018.
u 21:55

Njemački je trener na svoju jaknu zakačio Natalijinu ramondu (Ramonda nathaliae), cvijet kojim se u Srbiji odaje počast žrtvama Prvog svjetskog rata.

Crvena zvezda danas je u Beogradu iznenađujuće svladala Liverpool s 2:0, a srbijanske navijače osim pobjede oduševio je i potez gostujućeg trenera Jürgena Kloppa.

Naime, njemački je trener na svoju jaknu zakačio Natalijinu ramondu (Ramonda nathaliae), cvijet kojim se u Srbiji odaje počast žrtvama Prvog svjetskog rata.

Taj balkanski endemski cvijet ima svojstvo da čudesno oživi kada se zalije iako je potpuno osušen pa su ga Srbi uzeli za simbol njihove vojske.

Jurgen Klopp
1/6

Blic navodi da je Uefa uoči utakmice dopustila Zvezdi da nosi ovaj cvijet, a njega je na svoju jaknu zakačio i Jurgen Klopp.

Inače, Natalijinu ramondu u Haagu je nosio i srebrenički krvnik Ratko Mladić.

>> Pogledajte što je Ivan Šunjić rekao uoči povijesne utakmice Dinama

Komentara 66

DU
Deleted user
22:13 06.11.2018.

"zakačio"? Ide vam srpski jezik.

DI
Direkt
22:24 06.11.2018.

Pozitivna gesta svakako. Tim simbolom su i nas oslobodili od tamnice AU i dali nam državu. Naravno, o tome je zabranjeno pisati u Hr.

ST
stipe123
22:08 06.11.2018.

Jürgene Srbine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije