Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL

Klopp objasnio zašto je Lovren ispred igrača od 84 milijuna €

Huddersfield - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.02.2018.
u 00:30

- Za pola godine bit će potpuno drugačiji igrač nego što je danas. Stoperi su jako važan dio momčadi i sve mora biti usklađeno

Liverpool je pobijedio na gostovanju kod Huddersfielda 3:0, a u momčadi nije bilo mjesta za najskuplje pojačanje Redsa u povijesti - Virgila Van Dijka, kojeg su platili 84 milijuna €. Klopp je pojasnio razlog te odluke.

– Mislim da je sasvim normalno da Lovren i Matip krenu od prve minute jer su puno dulje igrali zajedno nego s Van Dijkom i bolje su upoznati s našom igrom. Također Southampton igra potpuno drugačije od nas tako da Van Dijku treba još vremena za prilagodbu. Za pola godine bit će potpuno drugačiji igrač nego što je danas. Stoperi su jako važan dio momčadi i sve mora biti usklađeno. Danas je glavni razlog njegova izostanka umor i fizička sprema.

Veliko iznenađenje priredio je Swansea City koji je na svom terenu svladao Arsenal sa 3:1. Gosti su poveli golom Monreala, no onda je Swansea šokirao golovima Clucasa (2) i Ayewa.

U susretu momčadi koje se bore za ostanak West Ham United i Crystal Palace odigrali su 1:1. Poveli su gosti preko Bentekea (24), a izjednačio je Noble (43-11m).

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:22 01.02.2018.

Nije pitanje zašto igra Lovren nego zašto igra Matip !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije