Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo sreće

Klizaljka kriva što se Martinović nije upisao u povijest

Saša Martinović
Daniel Kasap/PIXSELL
07.01.2014.
u 14:18

– Od prve minute smo ih stisnuli, pokazali im tko je gazda. Ima još dosta do play-offa, ali ovo je pravi način

Impresivna je bila slika jučer na kraju utakmice Medveščaka i Dinama Minska u Ledenoj. Domaći igrači nizali su krugove po ledu, reflektori su se ugasili, a navijači su led osvijetlili mobitelima i upaljačima te pjevali: “Nikom nije lepše nek je nam, samo da je tako svaki dan”. Na oproštaju od Ledene u osnovnom dijelu sezone Medveščak je goste iz Minska pobijedio sa 4:1.

Saša Martinović je pak na trenutak bio prvi Hrvat koji je zabio u KHL-u, no suci su nakon pregledavanja snimke gol pravedno pripisali Jessimanu, koji je skrenuo pak u mrežu.

– Nisam znao je li gol moj ili je netko drugi odbio pak. Suci su tako odlučili, ja tu ne mogu ništa, jedino i dalje se truditi da zabijem – rekao je Martinović, te se osvrnuo na utakmicu:

– Od prve minute smo ih stisnuli, pokazali im tko je gazda. Ima još dosta do play-offa, ali ovo je pravi način, jer borili smo se kao da je zadnja utakmica sezone.

Hugh Jessiman opisao je situaciju kod svog gola:

– Bio sam pred golom i pak se odbio od moje klizaljke u mrežu. Žao mi je što nije Martinović zabio, da sam znao da bi postao prvi Hrvat koji je zabio u KHL-u, ne bih dirao pak. Vratit ću mu drugi put asistencijom.

Mark Popovic zabio je u prvoj utakmici sezone protiv CSKA (7:1), a na drugi gol čekao je čak 40 utakmica.

– Gol za 4:1 bio je nevažan, ali zabavno je zabiti nakon toliko dugo vremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije