Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska - Hrvatska

Kladionice naklonjene Hrvatskoj, Kuntz uputio upozorenje vatrenima

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Turkey
Foto: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
1/3
27.03.2023.
u 13:31

Hrvatske igrače u Turskoj čeka kiša, ali i 700- tinjak naših navijača

Turska je u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo 2024. pobijedila Armeniju i nabrušenih zuba čeka brončane sa Svjetskog prvenstva. Hrvatska je remizirala s Walesom (1:1) i u Bursi mora tražiti pobjedu.  Ono što vatrene očekuje u Turskoj su prolom oblaka i kiša koja se najavljuje na dan utakmice, ali i paklena atmosfera. Iako će biti oko 700-tinjak hrvatskih navijača, Turci će okupirati svoj stadion. Na to je upozorio i njihov izbornik, Nijemac Stefan Kuntz.

- Nećemo biti favoriti, ali naši navijači bit će uz nas. Stadion će do kraja biti ispunjen. Kad su emocije uključene, izvedba je drukčija. Znamo koliko su tu vatreni navijači, a a

tmosfera
u Bursi uvijek je paklena i sigurno će biti poticajna za moje igrače.

 

Atmosfera na Poljudu protiv Walesa također je bila paklena, ali pobjedu nismo vidjeli, nogomet je igra trenutka, a tada se svašta može dogoditi. Zato i jest zanimljivo. 

Osim toga, turska nogometna reprezentacija želi izboriti mjesto na jednom velikom natjecanju. Naboj u njihovim redovima je izrazito jak, posebice zbog strahota koje su pogodile jug zemlje u nedavnom potresu.

Ipak, kladionice su usprkos svemu naklonjene vatrenima. Koeficijent za pobjedu Hrvatske je 2,30. Odnosno, ima 43,5 posto šanse za pobjedu. Momci Zlatka Dalića blagi su favoriti. Turska ima 31,3 posto šanse, koeficijent joj je 3,20. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije