Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I one nešto "njuše"

Kladionice: Da će Cesc Fabregas u Barcu, koeficijent samo 1,65

'Arsenal manager Arsene Wenger (L) talks to Cesc Fabregas during a team training session in London Colney, north of London April 1, 2008. Arsenal are due to play Liverpool in the first leg of a Champi
'EDDIE KEOGH'
17.06.2011.
u 08:26

Dugogodišnja saga oko povratka Arsenalova nogometaša Cesca Fabregasa (24) u Barcelonu dobila je zanimljiv nastavak

Naime, tom su se trakavicom počele baviti i kladionice. Tako Unibet nudi koeficijent 1,65 da će se Španjolac vratiti u klub u kojem je proveo djetinjstvo. No, puno veći koeficijent nije ni na ostanak u Arsenalu - 1,90.

Nešto teže će, prema Unibetu, Fabregas završiti u ljutitom Barcinom rivalu Realu iz Madrida. Za takav rasplet na uloženu funtu dobijete 20. Još manje šanse su da odlični veznjak završi u Manchester Cityju (25) i Chelsei (40), dok najmanje šanse ima milanski Inter. Tko uloži funtu, dobit će 50 prijeđe li Cesc Fabregas u crno-plave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije