Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rabuzinovo sunce

Kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

Zagreb: Svečano potpisivanje ugovora između HNS-a i SuperSporta
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
13.09.2021.
u 17:28

"Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa"

U Zagrebu je u ponedjeljak potpisan ugovor kojim je sportska kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa. Najmasovnije nogometno natjecanje tako će u sezoni 2021./22. nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, počevši od utakmica šesnaestine finala koje su na rasporedu ovog tjedna, priopćio je HNS.

 "Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmica", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

13.09.2021., Zagreb - U Double tree Hilton hotelu odrzano je potpisivanje ugovora izmedju Hrvatskog nogometnog saveza i Super Sporta. Ivan Blazicko, izvrsni direktor HNS-a Tomislav Svetina, predsjednik HNS-a Marijan Kustic Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić kazao je da su ponosni da hrvatski kup nosi ime SuperSporta. 

"SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica", dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.

 A Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a, rekao je da će "Hrvatska nogometna televizija izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja".

Komentara 1

FR
fraca
19:58 13.09.2021.

A ja, ajmo stvarati ovisnike od kladione. Bravo HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije