Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORILA O TERAPIJI
Povratak na članak

Kirurginja ima loše vijesti za Schumachera, tvrdi da je sve samo lažna nada

- Ne postoje znanstveni dokazi da je taj tretman učinkovit. Medijski napisi samo potiču lažne nade i zavaraju obitelji pacijenata - rekla je Leonardi o Schumacherovom tretmanu

Komentari 1

SA
Shariel Aron
12:03 13.09.2019.

To je eksperimentalna terapija i sa te strane ona je u pravu.I zato niti nema znanstvenih dokaza ,a nema niti kliničkih studija koje bi ih potkrijepile .No to ne znači da takvu terapiju treba kategorički odbacit i prije nego see vide rezultati .Zadnjih godina se pojavljuju eksperimentalne terapije koje obećavaju izlječenje nekih teških bolesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.