Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA DELLO SPORT

Kineski vlasnici tjeraju polovicu Intera i trenera. Brozović na izlaznim vratima San Sira

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs US Lecce
Foto: Emmanuele Mastrodonato/LiveMedia / ipa-agency.net
1/3
21.03.2023.
u 16:00

Nakon što će opet ostati bez naslova u Serie A, čelni ljudi kluba odlučili su se na drastične promjene

Marcelo Brozović bi prema pisanju Gazzetta dello Sporta trebao otići iz Milana na ljeto jer se kineski vlasnici riješavaju 11 igrača i trenera Simonea Inzaghija. Talijani kritiziraju Brozovića, pišu da više nije ključni igrač u Interu i da mu je zato vrijeme da napusti talijanskog velikana.

Također, ne pomažu mu ni godine (30), a ni velik i dug ugovor koji traje do 2026. godine, kad će hrvatski zadnji vezni imati veteranske 34 godine. Inter će zbog toga jako teško naći kupca za Brozovića, njegova je situacija vrlo složena, piše ugledni dnevnik. 

Osim hrvatskog reprezentativca, brojni suigrači su na transfer listi u milanskom Interu. Ofenzivni braniči Gosens i Dumfries dovedeni su jer su trebali biti velika pojačanja, no čelnici Intera sad gledaju kako bi ih prodali jer se nisu proslavili. Gosens je najprije sjedio na klupi zbog Ivana Perišića, a sad mu je mjesto na lijevom boku uzeo DiMarco. Petorici igrača istječu ugovori. To su: Džeko, De Vrij, Gagliardini, Handanović i D'Ambrosio.

Sve su to igrači koji su već u poznim igračkim godinama, dok se Acerbi, Bellanova i Lukaku vraćaju s posudbe u matične klubove i njihov ugovor neće biti otkupljen. Za Brozovića se već duže vrijeme zanima Barcelona, a navodno Mauricio Pochettino želi našeg maratonca ukoliko preuzme Real

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije