Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Kina: U jednoj utakmici izveli 119 slobodnih bacanja

\'Players try to score during the World Championship eighth of finals basketball match Serbia vs. Croatia, on September 4, 2010 in Istanbul.      AFP PHOTO / MUSTAFA OZER\'
AFP/Pixsell
28.01.2013.
u 21:03

Suci su na susretu Qingdao - TianJin (140:138) dosudili čak 99 prekršaja, a košarkaši su izveli 199 slobodnih bacanja

Kineska košarkaška liga u posljednje je vrijeme postala primamljiva stranim košarkašima, pogotovo Amerikancima. Košarka u Kini postaje vrlo zabavna. Prije dva kola glavnu ulogu na jednoj utakmici, umjesto igrača, preuzeli su suci. Naime, suci su na susretu Qingdao - TianJin (140:138) dosudili čak 99 prekršaja, a košarkaši su izveli 119 slobodnih bacanja. Šestorica igrača morala su ranije u svlačionicu, a među njima je bio i bivša NBA zvijezda Tracy McGrady.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije