Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTE BROJ ZARAŽENIH

Kina se muči s pandemijom korone, ulaznice za ZOI neće ići u prodaju

Sarajevo: Masovno cijepljenje građana protiv koronavirusa u dvorani Zetra
Armin Durgut/PIXSELL
17.01.2022.
u 14:41

Već je ranije objavljeno da na ZOI u Pekingu neće biti stranih gledatelja kako bi se spriječilo širenje koronavirusa u Kini.

Ulaznice za natjecanja na Zimskim olimpijskim igrama koje bi u Pekingu trebale početi 4. veljače bit će podijeljene "ciljanim" skupinama i neće ići u prodaju zbog COVIDa-19, objavili su u ponedjeljak organizatori.

Već je ranije objavljeno da na ZOI u Pekingu neće biti stranih gledatelja kako bi se spriječilo širenje koronavirusa u Kini.

Broj zaraženih Covidom-19 u Kini u ponedjeljak je dosegnuo najvišu razinu od ožujka 2020., i to tri tjedna prije početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu. Problem je tim veći što su vlasti objavile da je u glavnom kineskom gradu zabilježen i prvi slučaj zaraze omikronom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
14:53 17.01.2022.

Imaju oni toga ohoho samo su samozatajni pa šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije