Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Kijevski Dinamo prekinuo petogodišnju 'sušu' i osvojio naslov prvaka Ukrajine

Facebook
25.04.2021.
u 18:26

Kako je Šahtar još i izgubio sa 0:2 na gostovanju kod Oleksandije, vodeći Dinamo ima 58 bodova,čak 13 više od drugog Šahtara.

Nogometaši kijevskog Dinama osigurali su naslov prvaka Ukrajine tri kola prije završetka prvenstva, oni su u susretu 23. kola na svom terenu svladali Inhulec sa 5:0 (2:0) te tako postali nedostižni za branitelja naslova Šahtar iz Donjecka koji se nalazi na drugom mjestu.

Kako je Šahtar još i izgubio sa 0:2 na gostovanju kod Oleksandije, vodeći Dinamo ima 58 bodova,čak 13 više od drugog Šahtara.

Dinamo je tako prekinuo niz od četiri uzastopna naslova za Šahtar te stigao do svog 16. naslova prvaka Ukrajine, a prvog nakon 2016.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije