Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medveščak se osvetio Ufi, pobijedili su na njihovom terenu 5:2!

Medveščak - Metalurg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.10.2015.
u 20:33

Već nakon prve trećine bilo je 3:0 i tu prednost nisu naši hokejaši ispustili

Medvjedi su ponovno uhvatili zamah. Nakon boda u Magnitogorsku hokejaši Medveščaka iz Ufe su odnijeli sva tri boda, pobijedili su Salavat Julajev sa 5:2 (3:0, 1:2, 1:0) i tako im uzvratili za nedavni poraz u Ledenoj. Dwyerova je momčad odlučno ušla u utakmicu i već nakon 28 sekundi povela s 1:0, strijelac je bio Bjorkstrand.

– Dogovorili smo disciplinu u igri u prvoj trećini i plan je uspio. Znamo da samo u najboljem izdanju i usredotočeni na detalje možemo igrati protiv jakih momčadi kao što je Salavat. Krošelj je sjajno branio, a odlično smo igrali i s igrače manje – kazao je trener Gordie Dwyer.

Prednost u prvoj trećini povećali su Smolenak i Genoway, a Kinrade i Giliati svojim su pogocima zaključili veliki trijumf medvjeda u Ufi.

– Dosta je vremena prošlo otkad sam zabio zadnji pogodak. Lijep je osjećaj biti strijelac i na taj način doprinijeti pobjedi. Trijumf u Ufi podići će nam samopouzdanje, sada moramo nastaviti dalje – istaknuo je Stefano Giliati.

Na Medveščakovim vratima ponovno je bio sjajan Gašper Krošelj s 35 obrana, a prve minute na ledu odlično je odradio branič Blake Parlett, igrao je u paru s Tuukkom Mäntylom.

– Suigrači su mi maksimalno olakšali povratak na led. Što se duže igralo snalazio sam se sve bolje. I vratar Gašper je sjajno branio cijelu utakmicu. Imali smo mnogo isključenja, ali smo dobro igrali s igrač manje na ledu – podvukao je Blake Parlett.

Medveščaku je ovo bila 20 utakmica u KHL-u ove sezone I trenutačno je na petom mjestu Zapadne konferencije s 34 boda, a vodi CSKA s 37 bodova. Medvjedi u nedjelju igraju kod Barsa u Kazanju (16 sati, Sportklub 1).

>> Medveščak u Ledenoj izgubio od Ufe i prekinuo niz od šest pobjeda

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
11:28 10.10.2015.

sto da kazemo jednostavno fenomenalno. samo jedno sto mi se ne svidja da nebih imena smominjavao prave grube pespotrebne fale koji stete puno vlastitom timu i ako neprime odmah gol a igra se permanentno igracem manje igraci se jako umaraju i to smo vidjeli da onda u trecem razdoblju gube tekme ili uzimaju samo bod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije